Donearlenspry

Google Now op iOS

Google Now is nu ook beschikbaar iOS devices. Zelf maak ik al langer gebruik van Google Now op mijn Galaxy Nexus Android en ben al sedert het begin fan van dit hulpmiddel. Sinds gisteren gebruik ik de applicatie ook op mijn iPhone 5 & iPad 2. Eerste indruk is goed. Look & feel zijn quasi dezelfde als op mijn Nexus. De integratie binnen Android was één van de sterke punten van Google Now. Op iOS dien je zelf naar de  Google Search applicatie te gaan.

20130430-003200.jpg

Google Now op iPhone


Ben je op zoek naar een vervanger voor Siri? Of ben je benieuwd naar de functionaliteiten van Google now?
Google Now kan je installeren met de laatste versie van google search.
https://itunes.apple.com/be/app/google-search/id284815942?mt=8n
Ik heb alle opties binnen Google Now aan staan zodat de app me zo veel mogelijk informatie geeft.
favoriete sport teams ingevuld voor mij oa voetbalploegen:  Juventus, Liverpool, Barcelona, …
aangevuld met enkele NFL & NBA teams.
voorlopig kan je nog geen Belgische teams toevoegen.
20130430-010249.jpg

Google Now op iPad


bekijk ook onderstaand promofilmpje:

Next Post

Previous Post

© 2024 Donearlenspry

Theme by Anders Norén