Donearlenspry

voornemens²

Ik had dus voornemens om wat meer te schrijven en wat meer tijd voor mezelf te nemen in het nieuw jaar. cfr: deze post. Sommige van die voornemens zijn makkelijk te onderhouden. De meeste zelfs met plezier.
Ik geniet wekelijks van bekende en minder bekende bieren. Zo ging ik vorig weekend mee Geuze blenden met ” De Geuzen van Oud Beersel” en begin februari was er reeds het eerste bierfestival van 2012. over beide zaken schrijf ik nog een aparte post.
Ook ging ik in het bestuur van “The Beerbrothers” in Mechelen. Ik neem er de honeurs van secretaris waar. ik ga me ook bezig houden met het online gebeuren en de websit kan ook een update / new design gebruiken.

De Go For Zero in mijn inbox 600+ begin januari naar  een 15 tal emails maximun nu. op dit ogenblik. Dit zorgt ervoor dat mijn dagen beter ingedeeld geraken. het maakt het ook veel handiger om prioriteiten te geven aan taken.
ook die Pomodoro app helpt me in het focussen op korte belangrijke taken.
Het gezonder eten daar ben ik nog niet geweldig toe gekomen. dat is iets voor maart 🙂
Laatste punt is de beerawards.be website waar we een aantal nieuwe dingen voor uitwerken dit jaar. blijft ons dus volgen en blijf op de hoogte van de heerlijke Belgische Bieren
dit weekend lezen julllie hoe gezellig het was op het Brugs Bierfestival.
Cheers.

Next Post

Previous Post

© 2024 Donearlenspry

Theme by Anders Norén