Donearlenspry

EL VY – Return to the Moon

EL VY is een neven project van Matt Beringer (The National) & Brent Knopf  (Ramona Falls, Menomena). Nadat beide heren elkaar een 10 tal jaar geleden ontmoetten besloten de 2 in de winter van 2014-2015 hun creatieve krachten te bundelen en samen een plaat te maken. Return to the Moon zal op 30 oktober uitkomen.


De eerste single ‘ Return to the Moon’ is tevens ook de titeltrack van de plaat. Ondertussen had ik de kans om het nummer al een 15 tal keer te beluisteren. Ik ben fan. Elke keer ik het nummer hoor ben ik meer en meer overtuigd. EL VY gaat goed worden, neen nog beter ze zijn het al!.
luister & geniet mee!.

er is nog meer goed nieuws.
Ze komen naar België. Maandag 7 december spelen ze in de AB. Tickets te koop sinds vrijdag 7 augustus 10:00. Ik bestelde alvast 4 tickets.
Tip: nieuwe hot shot van Stu bru ( hoop ik)
 

Next Post

Previous Post

© 2024 Donearlenspry

Theme by Anders Norén