Donearlenspry

NBC TV Series Najaar 2014

3 NBC series waar ik dit najaar naar uitkijk. Als ik op de trailers mag afgaan zien onderstaande series er zeker de moeite uit om volgen:

#Constantine

2014_0508_NBCUXD_Upfront2014_Constantine_KeyArtImageVert_1920x1080_FL
Constantine is gebaseerd op de comic book serie “Hellblazer” van DC Comics – John Constantine in de film nog gespeeld door Keanu Reeves wordt nu vertolkt door acteur ‘Matt Ryan‘ (bekend van Layer Cake, Vikings & Torchwood) Constantine is gewapend met kennis van duistere krachten en een goede dosis humor. Wint Constantine het gevecht tegen de demonen ?
Executive Producer David S. Goyer ( Batman Begins , The Dark Knight Rises ) en regisseur Neil Marshall ( Game of Thrones ,The Descent ) brengen een donkere nieuwe thriller reeks die bewijst dat vechten tegen het kwaad een fulltime job is.

#StateOfAffairs

2014_0509_NBCUXD_Upfront2014_StateOfAffairs_KeyArtImageVert_1920x1080_FLDe lijst met meest vitale beveiligings problemen van de natie brengt ook morele & politieke keuze’s met zich mee. Cia Agent Charlie Tucker (Katherine Heigl) loopt door een politiek mijnenveld en staat heel dicht bij Presidente Roberta Payton (Alfre Woodward) . Is het mogelijk om steeds de goede keuzes te maken ? volg het in State Of Affairs. 
Schrijver Joe Carnahan (The Blacklist) maakte van State of Affairs een “high-octane, edge-of-your-seat thriller serie” 
 

#BadJudge

2014_0509_NBCUXD_Upfront2014_BadJudge_KeyArtImageVert_1920x1080_FL Rebecca Wright is een onorthodoxe rechter in LA. Ze is creatief in haar straffen en krijgt daarvoor veel respect. Privé is ze echter een losbandige partychic die niet te stoppen is. Dan ontmoet ze de 8 jarige Robby. Ze smeet diens ouders ze in de gevangens. Krijgt Robby “slechte” rechter  Rebbeca op het rechte pad ? Producers van deze serie zijn Will Ferrell & Adam McKay.   (Anchorman,Step Brothers ,Talladega Nights)


http://www.nbc.com/2014-2015-season

 

Next Post

Previous Post

© 2024 Donearlenspry

Theme by Anders Norén