Donearlenspry

340 originele Cafés in Vlaanderen.

Sinds kort ligt de nieuwe editie van het doeboek “340 Originale cafés” in de handel.

foto vanop : http://originelecafes.wordpress.com


Dit is een ideaal boek om bekende en minder bekende cafés te leren kennen in de grootste uithoeken van Vlaanderen en hoort eigenlijk bij de basis uitrusting van een bierliefhebber. Op facebook & twitter zag ik reeds meerdere foto’s van collega bierliefhebbers verschijnen die net als ik het boek ook hebben aangeschaft.
Komende maanden ga ik voor een mooie reis door het Vlaamse bierlandschap, op zoek naar de gezelligste cafés en bier resto’s om te genieten van de Belgische biercultuur. Verder zie ik het boek als een aanvulling op mijn opleiding tot zytholoog.
Na elk bezoek aan enkele van de cafés probeer ik iets te schrijven. het lijkt me ook de uitgelezen kans om mijn Moleskine Beer journal ook mee te pakken om mijn ervaringen tijdens het proeven bij te houden.
Schol!
wil je dit mooie boek ook aanschaffen ? kijk dan snel op volgende link voor alle deelnemende zaken http://originelecafes.wordpress.com
 

Next Post

Previous Post

© 2024 Donearlenspry

Theme by Anders Norén