Donearlenspry

Happy New Year & Voornemens 2013

Ik wil jullie, beter laat dan nooit, alsnog mijn gelukwensen brengen voor het nieuwe jaar.
happy new year 2013. young man standing on the top of mountain watching the sunrise and cloud 2013
2012 was een beetje een speciaal jaar voor mij. Ik verliet er na 11 jaar mijn vorige werkgever, waar ik als Technology consultant werkte, om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit keer als interne medewerker bij bouwfirma Willemen Groep . Ik ben er sinds half oktober aan de slag  als Infrastructure System engineer.Ik ben deze week dan ook 3 maand in dienst. De beste actie die ik in 2012 ondernomen heb was alleszins de keuze om te veranderen van Job.
Je hoort wel eens dat verandering van spijs doet eten. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dat aan de lijve ondervind. Ik ga elke dag met plezier werken.
Het is ook elk jaar een traditie om een aantal goeie voornemens te geven. Ik doe er ook dit jaar weer aan mee. hieronder volgt een lijstje, niet noodzakelijk in volgorde van belangrijkheid.

  • Go For Zero ( en dan vooral in mijn email inbox)
  • gezonder eten
  • meer sporten
  • genieten van lekkere bieren ( kwaliteit boven kwanteit)
  • het eerste jaar van mijn biersommeliercursus tot een goed einde brengen
  • gezond blijven
  • muziek interesses aanwakkeren ( concerten, festivals, …)
  • Beerawards.be verder uitbouwen
  • ….

 
 

Next Post

Previous Post

© 2024 Donearlenspry

Theme by Anders Norén