Donearlenspry

tijd vs bloggen vs time management

de laatste tijd lijk ik steeds minder tijd te hebben om te schrijven.
in mijn  blog heb ik momenteel 12 tal posts in draft staan. Sommige enkel met een titel enkele andere dien ik enkel nog eens na te lezen. ik heb me dan ook voorgenomen deze week eens terug in de pen te kruipen en enkele blogposts af te werken en tevens ook mijn bijdrage aan 1 bier 1 kunstwerk door te sturen naar Bert.
ook is hoogdringend tijd om nog eens iets te schrijven voor http://beerawards.tumblr.com/
ik kan zo nog even doorgaan met dingen die op mijn todo lijst staan

Timemanagement is niet mijn sterkste kant ,  diegene die me persoonlijk kennen weten dat ik het moeilijk heb om ergens op tijd te zijn, onbewust slaag ik erin om nog net dat ding te veel te willen doen, nog even te blijven hangen, iemand tegen het lijf te lopen,…. Hierdoor kom ik dan (iets) te laat.
Al zit het hem hier dan vooral in het leggen van de prioriteiten
het rare is dat ik dit quasi nooit voor heb op het werk, deadlines, taken, prioriteiten ik slaag erin om alles te bolwerken en onder druk presteer ik zelfs beter dan op rustige ogenblikken.
zijn er nog mensen die dit  (her) kennen ?
 
 

Next Post

Previous Post

© 2024 Donearlenspry

Theme by Anders Norén