Donearlenspry

een spannende dag

Een spannende dag…
Vandaag wordt mijn grootvader geopereerd aan zijn hart. Ze gaan een stent inbrengen in de kransslagader. Hoewel het een beetje een routine operatie geworden is, en de stent kan worden ingebracht via de pols of via de lies, ben ik toch wel een beetje bezorgd vandaag.
Mijn grootvader, onze va (zoals we in de familie zeggen),  is ondertussen 84 ( 85 in November) en op enkele kleine kwaaltjes na nog kerngezond.
Vorige week kreeg hij plots een hartaanval en waren we de grote sterke man, met handen als kolenschoppen, bijna kwijt.
Ik kijk nog steeds op naar mijn hardwerkende grootvader, die voor iedereen klaarstaat en waarvoor niets teveel werk  is.
Va, jij sterke man, jij komt hier door. Dat voel ik, dat weet ik.

Next Post

Previous Post

© 2024 Donearlenspry

Theme by Anders Norén